Herbed Summer Squash i tort ziemniaczany z parmezanem
Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 170 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka mąki uniwersalnej, ziemniaki Yukon gold, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Herbed Summer Squash And Potato Torte, Herbed Parmezan Zupa Ziemniaczana, oraz Letnie wstążki squasha z cytryną i parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło dwie patelnie o średnicy 8 cali. Odstawić 1/4 szklanki pokrojonej zielonej cebuli. Wrzucić Pozostałe zielone cebule, ser, mąka, tymianek, sól i pieprz w średniej misce do mieszania.
Warstwa 1/6 ziemniaków w koncentrycznych kręgach na dnie 1 przygotowanej patelni, lekko nakładając się na siebie.
Warstwa 1/4 squasha w koncentrycznych kręgach na szczycie ziemniaków.
Skropić 1 łyżeczką oleju.
Posypać 1/6 masy serowej. Powtórz z 1/6 ziemniaków, następnie 1/4 dyni i 1 łyżeczką oleju.
Posypać 1/6 masy serowej. Wierzch z 1/6 ziemniaków.
Skropić 1 łyżeczką oleju.
Posypać 1/6 masy serowej i nacisnąć delikatnie, aby spłaszczyć. Powtórz procedurę z drugą patelnią i pozostałymi ziemniakami, kabaczkiem, olejem i mieszaniną sera.
Piec, aż ziemniaki będą prawie miękkie, o 40 protokół.
Wyjąć folię; piec odkryte, aż tortów zaczynają brązowieć i ziemniaki są miękkie, o 25 minut dłużej. (Może być wykonany 6 godzin wcześniej. Super. Przykryć folią i schłodzić. Rewarm, pokryte folią, w piekarniku 177° do ogrzania, o 30 protokół.)
Każdy torte pokroić w kliny.
Posypać 1/4 szklanki zielonej cebuli; podawać.