Herbed Schab pieczony i żurawinowy Chutney
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc daj Herbed pieczeń wieprzowa i Chutney żurawinowy spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sok z cytryny, zioła prowansalskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rozmaryn Czosnek Pieczony Kurczak Z Orzechami Pekan Żurawinowy Chutney, Herbed Schab Pieczony, oraz Herbed Schab Pieczony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
W średniej misce połącz wszystkie składniki chutney i dokładnie wymieszaj. Przykryć i odstawić, aż będzie gotowy do podania.
Podawać chutney na pieczeń wieprzową.
W małej misce wymieszaj zioła prowansalskie, cebulę w proszku, jasnobrązowy cukier, oliwę z oliwek, sok z cytryny i czosnek.
Umieść pieczeń wieprzową w płytkiej patelni lub naczyniu do pieczenia. Doprawić solą i pieprzem, a następnie natrzeć mieszanką ziołową.
Umieść pieczeń w piekarniku i zmniejszyć ogień do 350 stopni F. pieczeń przez 30 minut na funt, lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 165 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu. (Pieczeń będzie nadal gotować do 170 Stopni F z piekarnika.)
Wyjąć z piekarnika, przykryć folią i odstawić na 10 minut przed krojeniem.