Herbed Sałatka Śródziemnomorska

Herbed Sałatka Śródziemnomorska
Herbed Sałatka śródziemnomorska jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.67 za porcję. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwek kalamatan, pieprz, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Śródziemnomorska Sałatka z komosy ryżowej z dressingiem Herbed Tahini, Przegrzebki Śródziemnomorskie, oraz Śródziemnomorski Herbed Pieczeń Wieprzowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć oliwę z oliwek, sok z cytryny, oregano i pokruszony czerwony pieprz w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Dodaj sałatki, pietruszka, pomidorki cherry, ogórek, bazylia, i oliwki kalamata; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski
Oliwki KalamataOliwki Kalamata
ZieloniZieloni
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn