Herbed Sałatka Ziemniaczana
Herbed Sałatka ziemniaczana jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.73 za porcję. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Jeśli masz pieprz, ocet szampański, liście pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Herbed Sałatka Ziemniaczana, Herbed Sałatka Ziemniaczana, oraz Herbed Nowa Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku wypełnionym mocno osoloną wodą i zagotuj na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do średniego i gotuj na wolnym ogniu, aż nóż do parowania można łatwo włożyć do ziemniaków, około 12 do 14 minut. W międzyczasie wymieszać olej, szalotkę, ocet, musztardę, 1 łyżeczkę odmierzonej soli i odmierzony pieprz w dużej, niereaktywnej misce i odstawić.Gdy ziemniaki są gotowe, odcedzić je, przenieść do obramowanej blachy do pieczenia i rozłożyć na równą warstwę. Odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, ale nadal ciepłe, o 20 protokół. Pokroić ziemniaki w 1/2-calowe rundy i umieścić w misce z dressingiem.
Dodać zioła i pozostałe 1 1/2 łyżeczki soli i delikatnie wrzucić do połączenia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.