Herbed Sałatka Rzymska z truskawkami jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka truskawek, szalotki, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka rzymsko-brokułowa z truskawkami, Szpinak, rzymskie i truskawki z balsamicznym winegretem, oraz Rzymska z prażonymi orzechami pekan i marynowanymi truskawkami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozprowadzić pistacje na dużej blasze do pieczenia i piec do bardzo lekko tosty (powinny one nadal zachować trochę zielony), 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Pistacjowe
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
3
Wyjąć z piekarnika i schłodzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
W dużej misce wrzucić sałatę, estragon, miętę i połowę truskawek. W małej misce, ubij razem sok z cytryny, szalotka, miód i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki
Sok Z Cytryny
Estragon
Sałata
Szalotka
Miód
Mięta
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Winegret Z Wermutu
5
Skropić oliwą z oliwek, stale ubijając, aż mieszanina zostanie emulgowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
6
Mżawka dressing na mieszaninie sałaty i wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata
7
Mieszankę sałaty podzielić na talerze, a następnie polać pozostałymi truskawkami, prażonymi pistacjami i trójkątami feta.