Herbed Ricotta Tarta

Herbed Ricotta Tarta
Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 15g białka, oraz 9g tłuszczu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać szczypiorek, koperek, ciasto pizza crust, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Herbed Ricotta Tarta, Herbed Ricotta, szparagi i Fillo tarta, oraz Herbed ricotta Dip z warzywami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozwiń ciasto i naciśnij na dolnych i górnych stronach 9-calowej okrągłej wyjmowanej patelni z dnem pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
3
Podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać cienko pokrojoną zieloną cebulę na patelnię; gotować 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Połącz ugotowaną zieloną cebulę, ser ricotta, pokrojony świeży szczypiorek, mielony świeży koperek, sól, świeżo zmielony czarny pieprz, jajka i białko jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Ser RicottaSer Ricotta
świeży Szczypiorekświeży Szczypiorek
Zielona CebulaZielona Cebula
świeży Koperekświeży Koperek
Białka JajBiałka Jaj
JajkoJajko
SólSól
6
Wlać mieszaninę cebuli do przygotowanej Skórki; posypać mieszaniną Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CebulaCebula
7
Piec w temperaturze 375 przez 35 minut lub do momentu ustawienia środka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Odstawić 5 minut.
9
Pokroić na 6 klinów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn