Herbed Ricotta Tarta
Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 15g białka, oraz 9g tłuszczu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać szczypiorek, koperek, ciasto pizza crust, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Herbed Ricotta Tarta, Herbed Ricotta, szparagi i Fillo tarta, oraz Herbed ricotta Dip z warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń ciasto i naciśnij na dolnych i górnych stronach 9-calowej okrągłej wyjmowanej patelni z dnem pokrytej sprayem do gotowania.
Podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać cienko pokrojoną zieloną cebulę na patelnię; gotować 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Połącz ugotowaną zieloną cebulę, ser ricotta, pokrojony świeży szczypiorek, mielony świeży koperek, sól, świeżo zmielony czarny pieprz, jajka i białko jaja.
Wlać mieszaninę cebuli do przygotowanej Skórki; posypać mieszaniną Parmigiano-Reggiano.
Piec w temperaturze 375 przez 35 minut lub do momentu ustawienia środka.