Herbed Pulpety z indyka i żurawinowy SOS Barbeque

Herbed Pulpety z indyka i żurawinowy SOS Barbeque
Herbed Pulpety z indyka i żurawina SOS Barbeque może być tylko sos, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. 119 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz jajko, rozmaryn, szałwia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Herbed Roquefort-Pulpety z indyka Nadziewane glazurą żurawinowo-jabłkową i sałatką, Pulpety z indyka śródziemnomorskiego z sosem Herbed jogurt, oraz Pulpety z indyka w sosie żurawinowo-kwaśnym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieścić wszystkie składniki na pulpety z indyka w dużej misce i wymieszać razem, aż tylko połączone. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pulpety Z IndykaPulpety Z Indyka
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Weź dwie łyżki mieszanki i uformuj klopsiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
4
Umieść na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia i powtarzaj, aż cała mieszanka indyka zostanie wykorzystana.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec przez 20 do 25 minut lub aż lekko rumiane i całkowicie gotowane przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Pierwsze sześć składników umieścić w rondlu i wymieszać. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu, na średnim lub średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Gdy żurawina zacznie macerować, około 10 minut, wymieszaj pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
3
Dusić przez 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż sos zgęstnieje i zmniejszy się o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Podawać z klopsikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia7
Magazyn