Herbed Pot Roast z warzywami
Herbed Pot Roast z warzywami jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 331 kalorii. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udaj się do sklepu i podnieś wodę, cebulę, łodygi selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Herbed Pot Roast z warzywami, Filet wieprzowy z pieczonymi warzywami, oraz Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa.
Instrukcje
Wyciąć nadmiar tłuszczu z wołowiny. Natrzeć holenderski piekarnik tłuszczem.
Gotować wołowinę w holenderskim piekarniku na średnim ogniu około 10 minut lub do brązowego.
Posypać majerankiem, bazylią, solą, pieprzem i czosnkiem; dodać cydr i wodę.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 1 1/2 godziny.
Dodać warzywa, pietruszkę i, jeśli to konieczne, 1/4 szklanki wody. Przykryć i dusić około 45 minut lub aż warzywa i wołowina będą miękkie.