Herbed Por Tarta
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 200 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 63 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Dijon musztarda, mleko, orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Jagnięca noga nadziewana sosem Herbed por, Bezglutenowy Por i Herbed Gravy, oraz Tarta Z Pora.
Instrukcje
Na dużej patelni, podsmażyć pory, czerwony pieprz i czosnek w oleju do miękkości.
Zdjąć z ognia; ostudzić przez 5 minut. Wymieszać z serem, musztardą i ziołami; odstawić.
Na lekko posypanej mąką powierzchni, zwiń każdy arkusz ciasta w 12-calowy. koło.
Przełożyć do wyłożonych pergaminem blach do pieczenia. Łyżka por mieszaninę na ciasto w ciągu 2 w. krawędzi. Wchodzisz krawędzie ciasta nad nadzieniem, pozostawiając centrum odkryte.
Wymieszać ciasto z mlekiem; w razie potrzeby posypać orzechami.
Piec w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy skórka będzie złota i nadzienie będzie bąbelkowe. Używając pergaminu, przesuń tarty na stojaki z drutu. Schłodzić przez 10 minut przed cięciem.
Podawać na ciepło. Przechowywać w lodówce resztki.