Herbed Polędwica wieprzowa z kremową polentą
Herbed polędwiczki wieprzowe z kremową polentą może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka majeranku, pieprzu, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 53%. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z Chardą Szwajcarską i polentą, Polędwiczki wieprzowe z herbatnikami, oraz Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Herbed dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować wieprzowinę, połącz pierwsze 9 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; zamknij i marynuj w lodówce przez noc lub do 2 dni.
Wyjąć wieprzowinę z worka.
Umieścić wieprzowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 30 minut lub aż termometr zarejestruje 15
Wyjąć z piekarnika; przykryć i odstawić 10 minut przed krojeniem.
Aby przygotować polentę, podgrzej średni rondel na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę i 2 ząbki czosnku; smażyć 2 protokół.
Dodać bulion; gotować 5 minut lub aż płyn prawie wyparuje.
Dodaj 2 1/2 szklanki wody; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Stopniowo dodawać polentę, stale mieszając trzepaczką. Gotować na średnim ogniu 15 minut lub aż gęste i kremowe, często mieszając i stopniowo dodając pozostałe 2 1/2 szklanki wody. Wymieszać z masłem, 1 łyżeczką soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Dla dziecka: Pomiń czarny pieprz w wieprzowinie i polenta. Pokroić niewielką ilość gotowanej wieprzowiny.
Podawać rozdrobnioną wieprzowinę i polentę w małej misce lub na obramowanym talerzu.