Herbed Polenta Torta ze szpinakiem, pieczarkami i ricottą

Herbed Polenta Torta ze szpinakiem, pieczarkami i ricottą
Need a danie główne bezglutenowe? Herbed Polenta Torta ze szpinakiem, grzyby, i Ricotta może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.2 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, sos spaghetti, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Torta pasqualina mojej mamy, placek ze szpinakiem i ricottą, Pieczony Herbed Polenta z dzikimi grzybami, oraz Zapiekanka polenta z pieczarkami, pomidorami i ricottą.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w dużym rondlu. Stopniowo dodawać wodę, stale mieszając trzepaczką. Doprowadzić mieszaninę mąki kukurydzianej do wrzenia i zmniejszyć ogień do medium. Polenta gotować, 15 minut, często mieszając. Wymieszać z parmezanem. Łyżka polenta do 10-calowej sprężynowej patelni pokrytej sprayem do gotowania, równomiernie rozprowadzając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Niech polenta ostygnie całkowicie do jędrności (około 4 godzin w temperaturze pokojowej).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
3
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Połącz pierwsze 5 składników w dużej patelni nonstick i dobrze wymieszaj. Gotować na średnim ogniu 7 minut lub aż warzywa będą miękkie i ciecz prawie odparuje. Łyżka do miski, i wymieszać pomidora, czosnek w proszku, cebula w proszku, karczochy, i szpinak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
RamięRamię
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pozostałe składniki połączyć w małej misce i dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać do mieszanki grzybowej. Dobrze wymieszać; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1
Nadzienie szpinakowe rozłożyć na Polencie Herbatnej. Top z plasterkami pomidorów; posypać serem mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Piec, Odkryte, w 350 przez 1 godzinę lub do zestawu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Ostudzić na stojaku z drutu 10 minut. Chill 2 godziny lub do zestawu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
5
Pokroić w 8 klinów; podawać z sosem spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
6
W razie potrzeby udekoruj gałązkami oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie

Składniki

3971 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.karczochy, osuszone i grubo posiekanekarczochy, osuszone i grubo posiekane1Batoniki toffi HeathGorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino1łyżka czerwony ocet winnyopakowanie naturalnej mieszanki do ciastopakowanie naturalnej mieszanki do ciast3largesbiałka jaj, lekko ubitebiałka jaj, lekko ubite2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebeztłuszczowy ser ricottabeztłuszczowy ser ricotta591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki1Batoniki toffi Heathpółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojona zielona cebulacienko pokrojona zielona cebula4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczarki w plasterkachpieczarki w plasterkach0Batoniki toffi Heathramięramię1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone oreganosuszone oregano281 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/4 szklanki startego świeżego parmezanu1/4 szklanki startego świeżego parmezanu571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 szklanki rozdrobnionego sera mozzarella1/2 szklanki rozdrobnionego sera mozzarella0Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana czerwona paprykaposiekana czerwona papryka1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniskosodowy sos do spaghettiniskosodowy sos do spaghetti2831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pakiet mrożony posiekany szpinak, rozmrożony, osuszony i wyciśnięty na suchopakiet mrożony posiekany szpinak, rozmrożony, osuszony i wyciśnięty na sucho2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePlastry pomidora (1/4 cala)Plastry pomidora (1/4 cala)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany pomidorposiekany pomidor9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka kukurydziana żółtamąka kukurydziana żółta2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojony żółty squashcienko pokrojony żółty squash2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojona cukiniacienko pokrojona cukinia
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia43
Magazyn