Herbed Polenta Torta ze szpinakiem, pieczarkami i ricottą
Need a danie główne bezglutenowe? Herbed Polenta Torta ze szpinakiem, grzyby, i Ricotta może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.2 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, sos spaghetti, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Torta pasqualina mojej mamy, placek ze szpinakiem i ricottą, Pieczony Herbed Polenta z dzikimi grzybami, oraz Zapiekanka polenta z pieczarkami, pomidorami i ricottą.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 7 składników w dużym rondlu. Stopniowo dodawać wodę, stale mieszając trzepaczką. Doprowadzić mieszaninę mąki kukurydzianej do wrzenia i zmniejszyć ogień do medium. Polenta gotować, 15 minut, często mieszając. Wymieszać z parmezanem. Łyżka polenta do 10-calowej sprężynowej patelni pokrytej sprayem do gotowania, równomiernie rozprowadzając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Biały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka Oreo
2
Niech polenta ostygnie całkowicie do jędrności (około 4 godzin w temperaturze pokojowej).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
3
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
1
Połącz pierwsze 5 składników w dużej patelni nonstick i dobrze wymieszaj. Gotować na średnim ogniu 7 minut lub aż warzywa będą miękkie i ciecz prawie odparuje. Łyżka do miski, i wymieszać pomidora, czosnek w proszku, cebula w proszku, karczochy, i szpinak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Ramię
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Pozostałe składniki połączyć w małej misce i dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać do mieszanki grzybowej. Dobrze wymieszać; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1
Nadzienie szpinakowe rozłożyć na Polencie Herbatnej. Top z plasterkami pomidorów; posypać serem mozzarella.