Herbed Polenta Torta ze szpinakiem, pieczarkami i ricottą

Herbed Polenta Torta ze szpinakiem, pieczarkami i ricottą
Need a danie główne bezglutenowe? Herbed Polenta Torta ze szpinakiem, grzyby, i Ricotta może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.2 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, sos spaghetti, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Torta pasqualina mojej mamy, placek ze szpinakiem i ricottą, Pieczony Herbed Polenta z dzikimi grzybami, oraz Zapiekanka polenta z pieczarkami, pomidorami i ricottą.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w dużym rondlu. Stopniowo dodawać wodę, stale mieszając trzepaczką. Doprowadzić mieszaninę mąki kukurydzianej do wrzenia i zmniejszyć ogień do medium. Polenta gotować, 15 minut, często mieszając. Wymieszać z parmezanem. Łyżka polenta do 10-calowej sprężynowej patelni pokrytej sprayem do gotowania, równomiernie rozprowadzając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
2
Niech polenta ostygnie całkowicie do jędrności (około 4 godzin w temperaturze pokojowej).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
3
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Połącz pierwsze 5 składników w dużej patelni nonstick i dobrze wymieszaj. Gotować na średnim ogniu 7 minut lub aż warzywa będą miękkie i ciecz prawie odparuje. Łyżka do miski, i wymieszać pomidora, czosnek w proszku, cebula w proszku, karczochy, i szpinak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
RamięRamię
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Pozostałe składniki połączyć w małej misce i dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać do mieszanki grzybowej. Dobrze wymieszać; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1
Nadzienie szpinakowe rozłożyć na Polencie Herbatnej. Top z plasterkami pomidorów; posypać serem mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
2
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Piec, Odkryte, w 350 przez 1 godzinę lub do zestawu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Ostudzić na stojaku z drutu 10 minut. Chill 2 godziny lub do zestawu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
5
Pokroić w 8 klinów; podawać z sosem spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
6
W razie potrzeby udekoruj gałązkami oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie

Składniki

397papryka habanerokarczochy, osuszone i grubo posiekanekarczochy, osuszone i grubo posiekane1warzywo (np. szpinak)Gorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino1łyżka czerwony ocet winny(10 do 12 cali) truskawka Owoce na stopę(10 do 12 cali) truskawka Owoce na stopę3largesbiałka jaj, lekko ubitebiałka jaj, lekko ubite2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebeztłuszczowy ser ricottabeztłuszczowy ser ricotta591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki1warzywo (np. szpinak)półksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojona zielona cebulacienko pokrojona zielona cebula4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczarki w plasterkachpieczarki w plasterkach0warzywo (np. szpinak)ramięramię1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone oreganosuszone oregano28papryka habanero1/4 szklanki startego świeżego parmezanu1/4 szklanki startego świeżego parmezanu57papryka habanero1/2 szklanki rozdrobnionego sera mozzarella1/2 szklanki rozdrobnionego sera mozzarella0warzywo (np. szpinak)rzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 calarzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 cala1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana czerwona paprykaposiekana czerwona papryka1warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniskosodowy sos do spaghettiniskosodowy sos do spaghetti283papryka habaneropakiet mrożony posiekany szpinak, rozmrożony, osuszony i wyciśnięty na suchopakiet mrożony posiekany szpinak, rozmrożony, osuszony i wyciśnięty na sucho2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePlastry pomidora (1/4 cala)Plastry pomidora (1/4 cala)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany pomidorposiekany pomidor9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka kukurydziana żółtamąka kukurydziana żółta2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojony żółty squashcienko pokrojony żółty squash2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojona cukiniacienko pokrojona cukinia
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia43
Magazyn