Herbed Polenta Torta ze szpinakiem, pieczarkami i ricottą
Need a danie główne bezglutenowe? Herbed Polenta Torta ze szpinakiem, grzyby, i Ricotta może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.2 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, sos spaghetti, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Torta pasqualina mojej mamy, placek ze szpinakiem i ricottą, Pieczony Herbed Polenta z dzikimi grzybami, oraz Zapiekanka polenta z pieczarkami, pomidorami i ricottą.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 7 składników w dużym rondlu. Stopniowo dodawać wodę, stale mieszając trzepaczką. Doprowadzić mieszaninę mąki kukurydzianej do wrzenia i zmniejszyć ogień do medium. Polenta gotować, 15 minut, często mieszając. Wymieszać z parmezanem. Łyżka polenta do 10-calowej sprężynowej patelni pokrytej sprayem do gotowania, równomiernie rozprowadzając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Estragon Opcjonalnie
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Niech polenta ostygnie całkowicie do jędrności (około 4 godzin w temperaturze pokojowej).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
3
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1
Połącz pierwsze 5 składników w dużej patelni nonstick i dobrze wymieszaj. Gotować na średnim ogniu 7 minut lub aż warzywa będą miękkie i ciecz prawie odparuje. Łyżka do miski, i wymieszać pomidora, czosnek w proszku, cebula w proszku, karczochy, i szpinak.