Herbed Polenta Torta ze szpinakiem, pieczarkami i ricottą
Need a danie główne bezglutenowe? Herbed Polenta Torta ze szpinakiem, grzyby, i Ricotta może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.2 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, sos spaghetti, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Torta pasqualina mojej mamy, placek ze szpinakiem i ricottą, Pieczony Herbed Polenta z dzikimi grzybami, oraz Zapiekanka polenta z pieczarkami, pomidorami i ricottą.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 7 składników w dużym rondlu. Stopniowo dodawać wodę, stale mieszając trzepaczką. Doprowadzić mieszaninę mąki kukurydzianej do wrzenia i zmniejszyć ogień do medium. Polenta gotować, 15 minut, często mieszając. Wymieszać z parmezanem. Łyżka polenta do 10-calowej sprężynowej patelni pokrytej sprayem do gotowania, równomiernie rozprowadzając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Niech polenta ostygnie całkowicie do jędrności (około 4 godzin w temperaturze pokojowej).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
3
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Połącz pierwsze 5 składników w dużej patelni nonstick i dobrze wymieszaj. Gotować na średnim ogniu 7 minut lub aż warzywa będą miękkie i ciecz prawie odparuje. Łyżka do miski, i wymieszać pomidora, czosnek w proszku, cebula w proszku, karczochy, i szpinak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Ramię
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pozostałe składniki połączyć w małej misce i dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać do mieszanki grzybowej. Dobrze wymieszać; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1
Nadzienie szpinakowe rozłożyć na Polencie Herbatnej. Top z plasterkami pomidorów; posypać serem mozzarella.