Herbed pieczone żeberka wołowe

Herbed pieczone żeberka z wołowiny może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 1754 kalorii, 77g białka, oraz 158 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 11,78 zł / porcja, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka pieprzu, rozmaryn, pieczeń z żeberka wołowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Herbed Pieczeń Wołowa, Herbed Pieczeń Wołowa, oraz Herbed pieczeń wołowa z sosem chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Świeże zioła włóż pod sznurki pieczenia lub natrzyj suszone zioła na mięso.
Rozgrzać olej w patelni żaroodpornej na średnim ogniu, aż się połyska.
Dodaj pieczeń i brązowy ze wszystkich stron, o 15 protokół.
Piekarnik rozgrzać do 375 F.
Pieczeń posypać solą i pieprzem.
Umieść patelnię w piekarniku i gotować 1 godzinę i 30 minut lub aż termometr natychmiastowy odczyt rejestruje 125 F (dla średnich) w środku pieczenia. (Uważaj, aby nie dotykać kości termometrem; kość zarejestruje wyższą temperaturę niż mięso.)
Wyjąć z piekarnika. Przykryj luźno folią i pozostaw 15 minut, aby mięso zakończyło gotowanie. Odtłuścić tłuszcz z soków z patelni i wyrzucić. Łyżka soków na patelni na pokrojonym mięsie.