Herbed Pascha Rolls

Herbed Pascha Rolls
Ten przepis służy 12 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz macę, jajka, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Roladki Paschalne, Słodkie Cynamonowe Roladki Paschalne, oraz Herbed Dinner Rolls.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przykryj dużą, ciężką blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Połącz pierwsze 4 składniki w średnim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego; dodać posiłek Maca, dobrze mieszając drewnianą łyżką, aż mieszanina odciągnie się od boków patelni (około 30 sekund).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mączka Z MacyMączka Z Macy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć z ognia; umieścić ciasto w misce miksera stojącego. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać jajka, 1 na raz, ubijając z małą prędkością z mocowaniem wiosła, aż dobrze się połączą i zeskrobując boki i dno miski po każdym jajku. Wymieszać ze szczypiorkiem i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
TymianekTymianek
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Zwilżonymi palcami uformuj około 1/4 porcji ciasta na 12 kopców 2 cale od siebie na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kopce BarKopce Bar
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec w 375 przez 55 minut lub aż rumiane i chrupiące. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn