Herbed Pascha Rolls
Ten przepis służy 12 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz macę, jajka, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Roladki Paschalne, Słodkie Cynamonowe Roladki Paschalne, oraz Herbed Dinner Rolls.
Instrukcje
Przykryj dużą, ciężką blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Połącz pierwsze 4 składniki w średnim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego; dodać posiłek Maca, dobrze mieszając drewnianą łyżką, aż mieszanina odciągnie się od boków patelni (około 30 sekund).
Wyjąć z ognia; umieścić ciasto w misce miksera stojącego. Lekko schłodzić.
Dodać jajka, 1 na raz, ubijając z małą prędkością z mocowaniem wiosła, aż dobrze się połączą i zeskrobując boki i dno miski po każdym jajku. Wymieszać ze szczypiorkiem i tymiankiem.
Zwilżonymi palcami uformuj około 1/4 porcji ciasta na 12 kopców 2 cale od siebie na przygotowanej patelni.
Piec w 375 przez 55 minut lub aż rumiane i chrupiące. Schłodzić na stojaku z drutu.