Herbed filet wołowy z pomidorem Madeira Confit

Herbed filet wołowy z pomidorem Madeira Confit
Herbed filet z wołowiny z pomidorem Madeira Confit może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $6.2 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 418 kalorii, 51g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Mieszanka pomidorów, pieczeń z polędwicy wołowej, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Filet Wołowy W Cieście Francuskim Z Sosem Madera, Podsmażony filet z Seabass z pomidorem i cebulą Confit i ocet Sherry Nage z estragonem, oraz Grillowany płaski chleb z czosnkiem przetartym filetem wołowym, Puree z białej fasoli i suszonym pomidorem Chutney dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać czosnek, szalotka, zioła, olej, sól koszerna i 2 łyżeczki pieprzu, następnie natrzeć wołowinę. Marynować w szczelnie zamkniętym dużym worku, schłodzonym, 1 dzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed pieczeniem.
1
Czosnek ugotować w oleju na dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu, okazjonalnie, aż złoty, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj pomidory, tymianek, rozmaryn, liść laurowy, cukier, 1/4 łyżeczki soli kuchennej, 1/8 łyżeczki pieprzu i 1/2 szklanki Madery i energicznie gotuj na wolnym ogniu, często mieszając i miażdżąc pomidory żaroodporną gumową szpatułką, aż pomidory zaczną się rozkładać i olej oddziela się lekko, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KuchennaSól Kuchenna
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
MaderaMadera
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Czosnek rozgnieść na pomidory szpatułką, a następnie wymieszać w 1/4 szklanki Madery. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
MaderaMadera
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Pieczeń wołowa w 17-na 11-calowej płytkiej ciężkiej patelni do pieczenia, aż termometr do natychmiastowego odczytu włożony do środka najgrubszej części mięsa rejestruje 120 ° F,35 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Liście SzpinakuCałe Liście Szpinaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Przenieść do deski do krojenia i odstawić, luźno pokryte folią, 15 do 20 minut (temperatura mięsa wzrośnie do około 130 ° F, dla średnio rzadkich).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
4
W międzyczasie, dodać wodę i pozostałe 1/4 Puchar Madery do pieczenia i deglaze na średnim ogniu, mieszając i skrobanie się brązowe kawałki, 1 minutę. Wymieszać z pomidorem confit.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaderaMadera
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Odciąć i wyrzucić sznurek z wołowiny, a następnie pokroić mięso w plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Podawać z confitem.
1
Confit, bez soków z patelni, można zrobić 3 dni wcześniej i schłodzić, przykryć. Podgrzej i wymieszaj soki z wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dane Żywieniowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia46
Magazyn