Herbed Czosnek Pieprz Rub

Herbed Czosnek Pieprz Rub
Herbed czosnek pieprz Rub może być tylko marynata szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 3 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 7 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól, czosnek pieprz, cebula w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Herbed Pepper Havarti jajko w dziurze z boczkiem, oraz Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki wymieszać.
2
Rozprowadzić równomiernie na 1 funcie mięsa bez kości (wieprzowina lub wołowina). Przykryć i przechowywać w lodówce 15 minut. Grilluj mięso według życzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
WołowinaWołowina
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia1
Magazyn