Herbed Chleb Pudding
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką chleb, zioła, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, Herbed Yorkshire Pudding, oraz Pieczenie Chleba: Herbed Ciasto Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 6-filiżanka muffin puszka
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
W dużej misce ubić jajka do jednorodnej mieszaniny.
Ubij w mleku, śmietanie, gruyere i cayenne.
Posypać mieszaninę solą. Wrzucić zioła i chleb i odstawić na 1 godzinę. Spryskaj puszkę muffin sprayem zapobiegającym przywieraniu i podziel mieszankę śmietanowo-chlebową na 6 pojedynczych porcji.
Umieść puszkę muffinek na blasze i piecz przez 30 do 35 minut. Sprawdź w połowie procesu pieczenia i obróć tacę.
Pozostaw puddingi na 10 minut przed podaniem.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.