Herbatniki żurawinowe z wędzonym indykiem
Herbatniki żurawinowe z wędzonym indykiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 14g białka, oraz 4G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką ciepłą beztłuszczową maślankę, cukier, ciepłą wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Pikantny wędzony indyk i herbatniki, Kanapki z indykiem wędzonym z sosem żurawinowym pomarańczowym, oraz Słodki ziemniak, wędzony indyk i Croque żurawinowy.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym i pulsuj 2 razy lub do wymieszania.
Dodaj skrócenie i przetworzyć przez 10 sekund lub do wymieszania.
Rozpuścić cukier i drożdże w ciepłej maślance i wodzie w małej misce; odstawić 5 minut. Z włączonym procesorem powoli dodawać mieszaninę drożdży przez rynnę spożywczą; procesować, aż ciasto opuści boki miski i utworzy kulkę.
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagnieść w żurawinie.
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/2 cala; pokrój 2-calowym obcinaczem do ciastek na 20 herbatników.
Umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Odstawić, Odkryte, w ciepłym miejscu (85), wolne od przeciągów, 20 minut lub do puffy.
Piec w 425 przez 8 minut lub do złotego koloru. Podziel herbatniki, i wypełnić każdy z 3/4 uncji indyka.
Podawać z ostrą musztardą, w razie potrzeby.