Herbatniki Śmietankowe
Ciastka z kremem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 5G białka, oraz 32G tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś pół na pół, ciężką śmietanę do ubijania, grubą sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Herbatniki Śmietankowe, Herbatniki Do Lodów, oraz Herbatniki Śmietankowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 232°.
Połączyć 41/2 szklanki mąki, proszek do pieczenia, i sól w dużej misce; trzepaczka do mieszania.
Dodać kostkę masła i wcierać opuszkami palców, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodaj śmietanę i pół na pół i mieszaj, aż mieszanina zostanie zwilżona i zacznie się zlepiać. Obrócić ciasto na mąki powierzchni roboczej. Zagniataj delikatnie, aż ciasto się utrzyma, dodając więcej mąki przez łyżki stołowe, jeśli ciasto jest bardzo lepkie, około 6 obrotów.
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/2 cala. Używając palców widelca zanurzonego w mące, przekłuj ciasto przez całą drogę w odstępach 1/2 cala. Używając foremki do ciastek o średnicy od 23/4 do 3 cali lub foremki do ciastek zanurzonej w mące, Wytnij okrągłe ciasto.
Przenieść rund ciasta do 2 ungreased obramowane blachy do pieczenia, odstępy 1 cal od siebie.
Piec herbatniki, aż światło złoty brąz i tester włożony do centrów wychodzi czyste, obracanie blachy do pieczenia w połowie pieczenia, o 14 minut w sumie.
Przenieść herbatniki do stojaków chłodzących i lekko ostudzić.
DO AHEAD: ciastka można piec 4 godziny wcześniej.
Odstawić na zewnątrz w temperaturze pokojowej.
Umieścić herbatniki na nieobrobione obrębionych blach do pieczenia i podgrzewać w 191° piekarnik na 5 minut przed podaniem.