Herbatniki ziemniaczano-serowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać ziemniaki i ser herbatniki spróbować. Ten przepis służy 9 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mąki, soda oczyszczona, białko jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj herbatniki serowe bez jaj na piecu, herbatniki serowe na tawa, herbatniki serowe, jak zrobić herbatniki serowe / cheese s, oraz cheddar cheese biscuits, pełnoziarniste cheddar cheese biscuits dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować ziemniaki we wrzącej wodzie 15 minut lub aż bardzo miękkie.
Dobrze odcedzić; ziemniaki rozgnieść i ostudzić.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w misce; pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodać puree ziemniaczane, ser, maślanka, i zielona cebula; mieszać tylko do wilgotne.
Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię i lekko zagnieść 5 razy.
Rozwałkuj ciasto na grubość 3/4 cala i pokrój za pomocą 3-calowego kutra do ciastek.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Połącz wodę z białkiem i posmaruj herbatnikami.
Piec w 425 przez 20 minut lub do złotego koloru.