Herbatniki z zamrażarki
Herbatniki z zamrażarki wymagają około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Ten wegetariański przepis lacto ovo podaje 30 i kosztuje 21 centów za porcję. 190 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Sprawdza się jako tania przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz wysuszony kokos, orzechy, takie jak pekan, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest takie wspaniałe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Domowe Ciastka Z Zamrażarką, 5 Składników Herbatniki Z Zamrażarki, oraz Cheddar Chive Herbatniki Zamrażarki.
Instrukcje
Gdy masło jest naprawdę miękkie, przełóż je do miski wraz z cukrem. Używając elektrycznej trzepaczki lub ćwicząc mięsień ramienia, ubijaj razem, aż cukier zostanie wymieszany. Ubić jajka, po jednym na raz, następnie ekstrakt waniliowy i szczyptę soli, jeśli chcesz. Wymieszać z mąką i owsem. W tym momencie mieszanina będzie dość sztywna. Teraz zdecyduj, co jeszcze chcesz dodać dowolny lub wszystkie smaki są pyszne i wymieszaj.
Oderwij arkusz papieru w formacie A4. Ułóż połowę mieszanki na środku arkusza, a następnie użyj łyżki, aby grubo rozprowadzić mieszaninę wzdłuż środka papieru. Przeciągnij jedną krawędź papieru i zwiń, aż otrzymasz ciasny cylinder. Jeśli masz problemy z gładkością, tocz tak, jak wałek do ciasta wzdłuż powierzchni kuchennej. Musisz mieć szerokość filiżanki. Gdy jest ciasno owinięty, przekręć końce, a następnie włóż do zamrażarki. Może być zamrożony do 3 miesięcy.
Aby ugotować, Rozgrzej piekarnik do 180C / wentylator 160C / gaz 4 i rozpakuj mrożoną mieszankę herbatników. Za pomocą ostrego noża odetnij dysk o szerokości około cm. Jeśli masz trudności z krojeniem, zanurz nóż w filiżance gorącej wody.
Odetnij tyle herbatników, ile potrzebujesz, a następnie włóż mieszankę z powrotem do zamrażarki na inny czas.
Umieść na blasze do pieczenia, rozstaw je szeroko od siebie, ponieważ mieszanina rozprzestrzenia się podczas gotowania, a następnie gotuj przez 15 minut, aż blaty będą złociste. Pozostaw do ostygnięcia na co najmniej 5 minut przed jedzeniem.