Herbatniki z zamrażarki

Herbatniki z zamrażarki
Herbatniki z zamrażarki wymagają około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Ten wegetariański przepis lacto ovo podaje 30 i kosztuje 21 centów za porcję. 190 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Sprawdza się jako tania przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz wysuszony kokos, orzechy, takie jak pekan, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest takie wspaniałe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Domowe Ciastka Z Zamrażarką, 5 Składników Herbatniki Z Zamrażarki, oraz Cheddar Chive Herbatniki Zamrażarki.

Instrukcje

1
Gdy masło jest naprawdę miękkie, przełóż je do miski wraz z cukrem. Używając elektrycznej trzepaczki lub ćwicząc mięsień ramienia, ubijaj razem, aż cukier zostanie wymieszany. Ubić jajka, po jednym na raz, następnie ekstrakt waniliowy i szczyptę soli, jeśli chcesz. Wymieszać z mąką i owsem. W tym momencie mieszanina będzie dość sztywna. Teraz zdecyduj, co jeszcze chcesz dodać dowolny lub wszystkie smaki są pyszne i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Oderwij arkusz papieru w formacie A4. Ułóż połowę mieszanki na środku arkusza, a następnie użyj łyżki, aby grubo rozprowadzić mieszaninę wzdłuż środka papieru. Przeciągnij jedną krawędź papieru i zwiń, aż otrzymasz ciasny cylinder. Jeśli masz problemy z gładkością, tocz tak, jak wałek do ciasta wzdłuż powierzchni kuchennej. Musisz mieć szerokość filiżanki. Gdy jest ciasno owinięty, przekręć końce, a następnie włóż do zamrażarki. Może być zamrożony do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
3
Aby ugotować, Rozgrzej piekarnik do 180C / wentylator 160C / gaz 4 i rozpakuj mrożoną mieszankę herbatników. Za pomocą ostrego noża odetnij dysk o szerokości około cm. Jeśli masz trudności z krojeniem, zanurz nóż w filiżance gorącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Syrop Klonowy I Dodatkowe Kawałki Mlecznej Czekolady I Masła OrzechowegoOpcjonalnie Syrop Klonowy I Dodatkowe Kawałki Mlecznej Czekolady I Masła Orzechowego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Odetnij tyle herbatników, ile potrzebujesz, a następnie włóż mieszankę z powrotem do zamrażarki na inny czas.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
5
Umieść na blasze do pieczenia, rozstaw je szeroko od siebie, ponieważ mieszanina rozprzestrzenia się podczas gotowania, a następnie gotuj przez 15 minut, aż blaty będą złociste. Pozostaw do ostygnięcia na co najmniej 5 minut przed jedzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn