Herbatniki Z Serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu południowych przepisów, więc spróbuj ciastek z serem. Ten przepis służy 12 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 30 minut. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, szczypiorek, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Trzy Ciastka Z Serem, Ciastka Z Serem Pleśniowym, oraz Trzy Serowe Ciastka Z Cukinią.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, szczypiorek, sól czosnkową i sól.
Pokroić w skracaniu, aż mieszanina ma tylko małe grudki.
Dodać mleko i ser i mieszać do zwilżenia. Upuść ciasto, usypując łyżki na przygotowaną blachę do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 12 do 15 minut, aż się zrumieni.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Forge Cellars Classique Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.