Herbatniki z mąki kukurydzianej z cheddarem i Chipotle
Herbatniki kukurydziane z Cheddar i Chipotle może być tylko przystawka szukasz. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 279 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, chipotle chiles w adobo, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Herbatniki Cheddar Z Mąki Kukurydzianej, Cheddar ciasteczka kukurydziane ze szczypiorkiem, oraz Cheddar-Jalapeño Cornmeal Biscuits dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pozycja stojak w środku piekarnika; rozgrzać do 218°. stopić 1 łyżka masła w nonstick patelni na średnim ogniu.
Dodać zieloną cebulę i podsmażyć 2 protokół lekko zmiękczyć.
Mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną wymieszać w procesorze.
Dodać 1/2 szklanki schłodzonego masła; pokroić za pomocą włączania / wyłączania, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodać ser; przeciąć za pomocą włączania / wyłączania.
Przenieść mieszaninę mąki do dużej miski.
Ubić 1 jajko w szklanej miarce.
Dodać tyle maślanki do jajka, aby odmierzyć 1 szklankę; wymieszać mieszankę zielono-cebulową i Chipotle. Zrób dobrze w środku suchych składników.
Wlać mieszaninę maślanki do dobrze; mieszać tylko do równomiernie nawilżone.
Ciasto wyłożyć na obficie obsypaną mąką powierzchnię. Zagniataj delikatnie, aż ciasto utrzyma się razem, około 10 obrotów. Poklepać po obficie posypanej mąką powierzchni do okrągłej grubości 3/4 cala. Używając 3-calowego okrągłego noża, wytnij ciastka.
Przenieść do nieczystej blachy do pieczenia, odstępy 1 cal od siebie. Zbierz resztki ciasta; przykleić do grubości 3/4 cala i wyciąć dodatkowe ciastka.
Biszkopty posmarować glazurą jajeczną.
Piec herbatniki do złotego, tester włożony do środka wychodzi czysty, a herbatniki czują się twarde, około 18 minut. Schłodzić na stojaku 5 minut.
* Dostępne w niektórych supermarketach, sklepach z artykułami spożywczymi i rynkach łacińskich.