Herbatniki Twist Klonowo-Orzechowe
Klon-Nut Twist herbatniki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. 3 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, mąkę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Maple Nut Twist, Maple Twist Coffee Cake, oraz Klonowy Orzech Kawowy Twist.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 450ºF. Nasmaruj blachę ciasteczkową skracaniem lub spryskaj sprayem do gotowania. W dużej misce wymieszaj widelcem mąkę, cukier granulowany, proszek do pieczenia, śmietanę z kamienia nazębnego i sól.
Pokrój w 1/2 szklanki masła, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy.
Dodać 3/4 szklanki mleka i mieszać widelcem tylko do zwilżenia.
Na lekko posypanej mąką powierzchni zagniataj ciasto 10 do 12 razy lub aż będzie prawie gładkie. Pat lub roll ciasto na 15x9-calowy prostokąt. W małej misce, wymieszać wszystkie składniki nadzienia, aż dobrze wymieszane.
Rozprowadzić nadzienie na cieście. Złóż ciasto wzdłuż na pół, aby uzyskać prostokąt 15x4 1/2 cala.
Wytnij prostokąt w poprzek na piętnaście pasków o szerokości 1 cala. Trzymając pasek na każdym końcu, twist w przeciwnych kierunkach dwa razy.
Umieść skręcone paski 1 cal od siebie na arkuszu ciastek, naciskając oba końce w dół.
Piec 10 do 12 minut lub do złotego koloru. Schłodzić na arkuszu ciastek 1 do 2 minut; ostrożnie wyjąć z arkusza ciastek do stojaka z drutu.
W małej misce wymieszać wszystkie składniki glazury, dodając więcej mleka, 1 łyżeczkę na raz, jeśli to konieczne, aż będzie wystarczająco cienka, aby mżeć.
Polewamy ciepłymi herbatnikami.
Podawać ciepłe lub schłodzone.