Herbatniki pszenne ziołowo-cebulowe
Herbatniki ziołowo-cebulowe pszenne to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 16 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, mleka, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Herbatniki Ziołowe Cebulowe, Herbatniki Pełnoziarniste, oraz Herbatniki Pełnoziarniste dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać małą patelnię pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; gotować 6 minut lub do miękkości, często mieszając. Łyżka cebuli do blendera.
Dodać mleko; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Super.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąki i kolejne 5 składników (mąki przez Bazyl) połączyć w dużej misce; pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Dodać mieszankę cebuli; mieszać tylko do wilgotności. Ciasto wyłożyć na mocno posypaną mąką powierzchnię (ciasto będzie lepkie) i lekko zagnieść 5 razy mąką.
Ciasto rozwałkować na grubość 1/2 cala; pokroić na 10 herbatników za pomocą 3-calowego kutra do ciastek.
Umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 425 przez 12 minut lub do złotego koloru.