Herbatniki i wegetariański SOS Kiełbasowy
Herbatniki i wegetariańska kiełbasa sos może być tylko sos szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, mleko, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Southern Biscuits and Sawmill Gravy (SOS Kiełbasowy), Słodkie Herbatniki I Sos Wegetariański, oraz SOS kiełbasowy do herbatników i sosów.
Instrukcje
Przygotować ciastka zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj kiełbasę; gotować 3 protokół lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić. Kiełbasę pokruszyć na kawałki 1/2 cala; powrócić do patelni.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Połącz mąkę i 1% niskotłuszczowego mleka, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodaj mieszaninę mleka, sól i świeżo zmielony czarny pieprz na patelnię; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty lub aż gruby. Biszkopty podzielić na pół.
Umieścić 2 połówki biszkoptów na każdym z 8 talerzy; top każdej porcji z około 1/3 szklanki sosu.