Herbatniki Gold Medal® Classic
Herbatniki Gold Medal® Classic to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 165 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skrócenie, cukier, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Złoty Medal ® Klasyczny Chleb Francuski, Złoty Medal Dip Warzywny, oraz Złoty Medal® Świeże Ciasto Truskawkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. w średniej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól do wymieszania.
Pokrój w skracaniu za pomocą blendera lub widelca do ciasta, aż mieszanina wygląda jak drobna okruchy. Mieszaj mleko, aż mieszanina utworzy miękkie ciasto i opuści bok miski (ciasto będzie miękkie i lepkie).
Lekko posypać mąkę na deskę do krojenia lub blat.
Ułożyć ciasto na mące; delikatnie zwinąć w mąkę, aby pokryć. Aby zagnieść ciasto, Złóż ciasto do siebie. Obcasami dłoni lekko odepchnij ciasto krótkim ruchem kołysania. Przenieś ciasto o ćwierć obrotu i powtórz 10 razy. Ciasto poczuje się sprężyste i gładkie.
Na posypanej mąką powierzchni równomiernie spłaszczyć ciasto, używając rąk lub wałka do ciasta, aż ciasto będzie miało grubość 1/2 cala.
Przed krojeniem każdego herbatnika zanurz okrągły nóż o średnicy 2,5 cala na mąkę, aby lekko go pokryć, aby przeciął czysto ciasto bez sklejania. Aby wyciąć, popchnij nóż prosto w dół Przez ciasto bez skręcania lub obracania.
Ciastka pokroić jak najbliżej siebie. Na nieprzetworzonym arkuszu ciastek, umieścić herbatniki około 1 cala od siebie dla herbatników z chrupiącymi bokami lub miejsce z bokami dotykającymi herbatników z miękkimi bokami.
Piec 10 do 12 minut lub do złotego koloru. Natychmiast usuń z arkusza cookie.