Herbatniki Chai Tea Mini
Herbatniki Chai Tea Mini mogą być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 10 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1 grosz za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 180. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, torebki z herbatą Chai o regularnych rozmiarach, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekoladowe Chai Mini Bochenki, Czekoladowe Chai Mini Bochenki, oraz Kostka brukowa z mango z herbatnikami Chai i świeżym kremem imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować mleko w małym rondlu nonaluminum na średnim ogniu, mieszając raz, 2 do 3 minut lub tylko do momentu pojawienia się pęcherzyków (nie gotować); zdjąć z ognia.
Dodaj torebki herbaty; pokrycie i strome 5 minut.
Wyjąć i wyrzucić torebki herbaty z mleka, delikatnie ściskając.
W dużej misce wymieszaj granulowany cukier, cynamon i mąkę.
Masło pokroić blenderem lub widelcem, aż będzie kruche.
Dodać 3/4 szklanki mieszanki mleka, mieszając tylko do momentu zwilżenia suchych składników. Zachowaj pozostałą mieszaninę mleka do późniejszego wykorzystania.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść lekko 4 do 5 razy posmarowanymi mąką rękami. Pat ciasto do 3/4-cala grubości; cięcia 1 1/2-cala okrągły nóż.
Umieścić na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400 przez 6 do 7 minut lub do złotego koloru.
Trzepaczka razem reserved 1 łyżka. mieszaninę mleka i cukru pudru na gładką masę.
Mżawka na ciepłych herbatnikach.