Herbata Migdałowa
Herbata migdałowa robi się około 15 minut od początku do końca. Za 72 centy za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten napój ma 189 kalorii , 0 g białka i 0 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 8 osób. 24 osoby uznały ten przepis za smaczny i sycący. Jeśli masz pod ręką ekstrakt z migdałów, wodę, cukier i kilka innych składników, możesz go przygotować. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, laktoowowegetariańską i przyjazną dla FODMAP . Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawy. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Ciasteczka z herbatą migdałową , Kanapki z herbatą z ogórka i mięty oraz Smoothie z zieloną herbatą i owocami .
Instrukcje
W pojemniku o pojemności 1 galona wymieszaj proszek herbaciany i cukier.
Wlej wrzącą wodę i koncentrat lemoniady, wymieszaj dokładnie. Dodaj ekstrakty waniliowe i migdałowe. Napełnij pojemnik do końca zimną wodą. Wymieszaj i podawaj z lodem lub wstaw do lodówki do momentu podania.