Herbata Imbirowa Granita
Herbata imbirowa Granita wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 146 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka imbiru, miodu, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Jamajska i imbirowa Granita, Borówka Imbirowa Granita, oraz Trawa Cytrynowa + Imbirowa Granita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki zagotować w dużym rondlu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut.
Dodaj torebki herbaty; pokrycie i strome 5 minut.
Wyjąć torebki herbaty, delikatnie ściskając; dodać cukier, mieszając do rozpuszczenia. Super.
Wlać herbatę przez sitko z siatki drucianej do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali.
Wyjąć mieszaninę z zamrażarki na 20 minut przed podaniem. Mieszanka procesowa, jedna czwarta na raz, w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka.
Podawać natychmiast i udekorować, w razie potrzeby.