Herbata cytrynowo-bazyliowa

Herbata cytrynowo-bazyliowa
Herbata cytrynowo-bazyliowa może być właśnie tym bezglutenowym, bezmlecznym, paleolitycznym i pierwotnym przepisem, którego szukałeś. Ten przepis jest dla 2 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 1 g tłuszczu i łącznie 18 kalorii . Za 42 centy za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skórkę z cytryny, wodę, liście bazylii i kilka innych składników, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako napój i jest gotowy w około 10 minut . Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Herbata lawendowa z francuskimi makaronikami cytrynowymi , Mrożona herbata cytrynowo-miodowo-imbirowa i Ciasteczka migdałowe .

Instrukcje

1
Zagotuj wodę w małym rondelku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodaj bazylię, skórkę z cytryny i liście herbaty; przykryj i zaparzaj przez 4 minuty. Odcedź, wyrzucając bazylię, skórkę z cytryny i liście herbaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
HerbataHerbata
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn