Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Herb-Crusted Rack jagnięciny spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, olej pakowane, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Herb-kruszony stelaż jagnięcy, Herb-kruszony stelaż jagnięcy, oraz Herb-kruszony stelaż jagnięcy.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 218° i zorganizować stojak w dolnej trzeciej. Tymczasem odstawić jagnięcinę w temperaturze pokojowej.Obficie przyprawić półki solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Umieść 1 Baranek tłuszczu rack stronie w dół na patelni i sear aż złoty kolor brązowy, obracając stojak na brązowy jak najwięcej tłuszczu, jak to możliwe(jesteś po prostu stara się brązowy tłuszcz, więc nie martw się o odwrócenie stojaka nad), O 3 do 4 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak Baranek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Przenieś jagnięcinę na powierzchnię roboczą, zarumienioną bokiem do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
5
Odcedzić olej z patelni i wytrzeć wszelkie rumiane kawałki ręcznikiem papierowym. Przywróć patelnię do średnio wysokiego ciepła, dodaj pozostałą łyżkę oleju i powtórz z pozostałym stojakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Umieść czosnek i anchois na desce do krojenia. Zrób pastę, naciskając ostrze noża szefa kuchni i przeciągając jego bok przez czosnek i anchois pod kątem 15 stopni, na przemian rozbijając je razem i siekając mieszaninę, aż utworzy się drobna pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Dodać masło i wymieszać, aż będzie gładkie i połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
9
Dodaj panko, pietruszka, i rozmaryn i użyj rąk, aby równomiernie połączyć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
10
Umieść musztardę i miód w małej misce i wymieszaj, aby połączyć. Za pomocą pędzla do ciast, równomiernie umyć rumiane boki baraniny z mieszaniną musztardy i miodu, wykorzystując to wszystko. Używając rąk, delikatnie przyciśnij połowę mieszanki panko na każdym ze stojaków nad mieszaniną musztardowo-miodową, upewniając się, że pokrywa się ona aż do kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Umieść przygotowane stojaki jagnięce na patelni z kośćmi skierowanymi w tym samym kierunku. Piecz, obracając patelnię w połowie czasu gotowania, aż termometr do natychmiastowego odczytu włożony do środka rejestruje 52° do 130 ° F na rzadkie, około 25 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, Odsączona
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
12
Przenieś Stojaki na deskę do krojenia i pozostaw je odkryte na około 15 minut.Każdy stelaż pokroić w 4 kotlety (2-kostne) i ułożyć na półmisku. (Część powłoki może spaść—wystarczy posypać ją z powrotem na jagnięcinę.) Doprawić szarą lub grubą solą morską i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruboziarnista Sól Morska
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)