Herb-kruszony stelaż jagnięcy

Herb-kruszony stelaż jagnięcy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Herb-Crusted Rack jagnięciny spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, olej pakowane, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Herb-kruszony stelaż jagnięcy, Herb-kruszony stelaż jagnięcy, oraz Herb-kruszony stelaż jagnięcy.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 218° i zorganizować stojak w dolnej trzeciej. Tymczasem odstawić jagnięcinę w temperaturze pokojowej.Obficie przyprawić półki solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Umieść 1 Baranek tłuszczu rack stronie w dół na patelni i sear aż złoty kolor brązowy, obracając stojak na brązowy jak najwięcej tłuszczu, jak to możliwe(jesteś po prostu stara się brązowy tłuszcz, więc nie martw się o odwrócenie stojaka nad), O 3 do 4 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Przenieś jagnięcinę na powierzchnię roboczą, zarumienioną bokiem do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
5
Odcedzić olej z patelni i wytrzeć wszelkie rumiane kawałki ręcznikiem papierowym. Przywróć patelnię do średnio wysokiego ciepła, dodaj pozostałą łyżkę oleju i powtórz z pozostałym stojakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Umieść czosnek i anchois na desce do krojenia. Zrób pastę, naciskając ostrze noża szefa kuchni i przeciągając jego bok przez czosnek i anchois pod kątem 15 stopni, na przemian rozbijając je razem i siekając mieszaninę, aż utworzy się drobna pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
7
Przenieść pastę do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Dodać masło i wymieszać, aż będzie gładkie i połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
9
Dodaj panko, pietruszka, i rozmaryn i użyj rąk, aby równomiernie połączyć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
10
Umieść musztardę i miód w małej misce i wymieszaj, aby połączyć. Za pomocą pędzla do ciast, równomiernie umyć rumiane boki baraniny z mieszaniną musztardy i miodu, wykorzystując to wszystko. Używając rąk, delikatnie przyciśnij połowę mieszanki panko na każdym ze stojaków nad mieszaniną musztardowo-miodową, upewniając się, że pokrywa się ona aż do kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
Umieść przygotowane stojaki jagnięce na patelni z kośćmi skierowanymi w tym samym kierunku. Piecz, obracając patelnię w połowie czasu gotowania, aż termometr do natychmiastowego odczytu włożony do środka rejestruje 52° do 130 ° F na rzadkie, około 25 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
12
Przenieś Stojaki na deskę do krojenia i pozostaw je odkryte na około 15 minut.Każdy stelaż pokroić w 4 kotlety (2-kostne) i ułożyć na półmisku. (Część powłoki może spaść—wystarczy posypać ją z powrotem na jagnięcinę.) Doprawić szarą lub grubą solą morską i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruboziarnista Sól MorskaGruboziarnista Sól Morska
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn