Herb-kruszony stelaż jagnięcy

Herb-kruszony stelaż jagnięcy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Herb-Crusted Rack jagnięciny spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, olej pakowane, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Herb-kruszony stelaż jagnięcy, Herb-kruszony stelaż jagnięcy, oraz Herb-kruszony stelaż jagnięcy.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 218° i zorganizować stojak w dolnej trzeciej. Tymczasem odstawić jagnięcinę w temperaturze pokojowej.Obficie przyprawić półki solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Umieść 1 Baranek tłuszczu rack stronie w dół na patelni i sear aż złoty kolor brązowy, obracając stojak na brązowy jak najwięcej tłuszczu, jak to możliwe(jesteś po prostu stara się brązowy tłuszcz, więc nie martw się o odwrócenie stojaka nad), O 3 do 4 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Przenieś jagnięcinę na powierzchnię roboczą, zarumienioną bokiem do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
5
Odcedzić olej z patelni i wytrzeć wszelkie rumiane kawałki ręcznikiem papierowym. Przywróć patelnię do średnio wysokiego ciepła, dodaj pozostałą łyżkę oleju i powtórz z pozostałym stojakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Umieść czosnek i anchois na desce do krojenia. Zrób pastę, naciskając ostrze noża szefa kuchni i przeciągając jego bok przez czosnek i anchois pod kątem 15 stopni, na przemian rozbijając je razem i siekając mieszaninę, aż utworzy się drobna pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Przenieść pastę do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodać masło i wymieszać, aż będzie gładkie i połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
9
Dodaj panko, pietruszka, i rozmaryn i użyj rąk, aby równomiernie połączyć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
10
Umieść musztardę i miód w małej misce i wymieszaj, aby połączyć. Za pomocą pędzla do ciast, równomiernie umyć rumiane boki baraniny z mieszaniną musztardy i miodu, wykorzystując to wszystko. Używając rąk, delikatnie przyciśnij połowę mieszanki panko na każdym ze stojaków nad mieszaniną musztardowo-miodową, upewniając się, że pokrywa się ona aż do kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Umieść przygotowane stojaki jagnięce na patelni z kośćmi skierowanymi w tym samym kierunku. Piecz, obracając patelnię w połowie czasu gotowania, aż termometr do natychmiastowego odczytu włożony do środka rejestruje 52° do 130 ° F na rzadkie, około 25 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
12
Przenieś Stojaki na deskę do krojenia i pozostaw je odkryte na około 15 minut.Każdy stelaż pokroić w 4 kotlety (2-kostne) i ułożyć na półmisku. (Część powłoki może spaść—wystarczy posypać ją z powrotem na jagnięcinę.) Doprawić szarą lub grubą solą morską i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruboziarnista Sól MorskaGruboziarnista Sól Morska
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn