Herb-Crusted Standing Rib Roast

Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Herb-Crusted Standing Rib Roast może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 538 kalorii, 24g białka, oraz 46 g tłuszczu. Mieszanka wina, ząbki czosnku, mniej sodu bulion wołowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ziele I Sól Crusted Stojące Żeberka Pieczone, Grill-Pieczone Ziołowo-Chrupiące Stojące Żeberko Pieczone, oraz Dijon i herb-Crusted Standing Beef Rib Roast.
Instrukcje
Umieść pieczeń na stojaku pokrytym natryskiem do gotowania; umieść stojak na patelni do pieczenia.
Posypać równomiernie pieprzem i 1 1/2 łyżeczki soli; natrzeć musztardą.
Połącz szalotki i czosnek w mini robocie kuchennym; pulsuj, aby grubo posiekać.
Dodać rozmaryn i tymianek; proces do drobno posiekane. Rub mieszankę szalotki równomiernie na pieczeni.
Piec w temperaturze 450 przez 25 minut.
Zmniejszyć ogień do 350 (nie wyjmować pieczeni z piekarnika).
Piec piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 20 minut lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) lub do pożądanego stopnia doneness.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Połączyć bulion wołowy i czerwone wino w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 2/3 szklanki (o 15 protokół).
Wyjąć z ognia; wymieszać z masłem i pozostałą 1/2 łyżeczki soli.