Hemingway Daiquiri jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Mieszanka wiśni bing, dojrzałego rumu, likieru maraschino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Dobrze sprawdza się jako napój. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Pstrąg Hemingwaya, Hemingway Special, oraz Daiquiri.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieścić wiśnie w małej misce i dodać wystarczającą ilość likieru maraschino do pokrycia. Pozostaw wiśnie do namoczenia przez 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Maraschino
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wyciśnij 1 uncję soku grejpfrutowego z połowy grejpfruta i umieść go na dnie shakera koktajlowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół
Dodaj lód, przymocuj górną część shakera do koktajli i energicznie wstrząśnij. Dwukrotnie przecedzić napój do kieliszków koktajlowych i umieścić trzy wiśnie na wykałaczce z boku każdej szklanki do dekoracji.
Za pomocą ostrego noża pokrój niewielką część skórki grejpfruta z połowy grejpfruta. Zapal zapałkę kuchenną i przytrzymując zapałkę nad kieliszkiem koktajlowym, dwukrotnie wyciśnij skórkę grejpfruta na płomień, aby uwolnić olej aromatyczny. Powtórz proces dla drugiego koktajlu.