Hello Hawaii Ice Cream
Hello Hawaii Ice Cream to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 1174 kalorii, 19g białka, oraz 76 g tłuszczu. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mleka kokosowego, palona, wanilia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, Lody Awokado, oraz Kremowe Lody Cytrynowe.
Instrukcje
W 2-do 3-quart patelni, połączyć cukier, pół na pół i mleko kokosowe. Mieszaj na dużym ogniu, aż utworzą się pęcherzyki na krawędzi patelni (oparzenia, około 180), 5 do 8 minut.
W małej misce, ubić jajka do blend. Następnie ubij około 1/2 szklanki gorącej mieszanki śmietany do jajek. Powrót mieszaniny jaj do patelni i wymieszać na średnim ogniu z elastyczną szpatułką-skrobak, skrobanie dno i boki patelni dokładnie do nawet gotowania, aż krem grubo pokrywa metalową łyżkę (około 190), 8 do 10 minut.
Od razu zagnieżdżcie patelnię w lodowatej wodzie i często mieszajcie krem, aż mieszanina będzie zimna, 10 do 15 minut.
Zimny krem wlać przez drobny sitko do miski, a następnie wlać mieszaninę do maszyny do lodów (1-qt. lub większą pojemność), lub odcedzić bezpośrednio do wytwórcy; pozostałości wyrzucić. Zamrażać zgodnie ze wskazówkami producenta.
Jak ubijanie lodów, wymieszać kokosa w 10-do 12-calowej patelni na średnim ogniu do tosty, o 4 protokół.
Wlać z patelni i ostudzić.
Gdy lody są prawie na tyle twarde , aby czerpać, dodać kokosa i orzechy makadamia. Kontynuuj zamrażanie, aż mieszanina będzie wystarczająco mocna, aby zgarnąć, dasher jest trudny do obrócenia lub maszyna zatrzyma się.
Podawać delikatnie zamrożone lub zamrozić hermetycznie (patrz poniżej).
Aby zamrozić desery na tyle mocno, że można je zgarnąć na stożek lub przechowywać, przenieść po zamrożeniu do hermetycznego pojemnika i włożyć do zamrażarki na co najmniej 3 godziny lub do 1 tygodnia.
W przypadku zamrożenia lodem i solą, pozostawić zamrożony deser w lodzie i soli do 3 godzin.
Aby uzyskać najlepszy smak i konsystencję, podawaj mrożone desery w ciągu tygodnia. Przy dłuższym staniu rozwijają się lodowate kryształy.