Heirloom Tomato Bloody Mary Mix
Heirloom Tomato Bloody Mary Mix to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 napój. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 174 kalorie, 8G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na $3.04 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 152 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, pomidory, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest super. Spróbuj Heirloom Tomato Bloody Mary, Heirloom Tomato Bloody Mary, oraz Elizabeth ' s Heirloom Bloody Mary Mix dla podobnych receptur.
Instrukcje
Z grubsza pokroić pomidory na kawałki 1 1/2 cala i przenieść do durszlaka ustawionego w dużej misce, wraz z sokami.
Dodać sól i wrzucić do połączenia.
Odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej. Powinieneś skończyć z około 2 szklankami soku pod spodem.
Pracując partiami, w razie potrzeby, przenieś pomidory do blendera i zmiksuj na dużej prędkości, aż będą gładkie, około 2 minut.
Przełożyć puree do sitka o drobnej siatce i wcisnąć puree z dnem chochli do miski z sokiem pomidorowym. Wyrzucić ciała stałe. Gdy wszystkie pomidory są puree i napięte, ubić razem puree i sok i przenieść do dużego dzbana lub przykrytego pojemnika.
Dodaj chrzan, cytrynę, limonkę, chrzan, sól selera, ostry sos, sos Worcestershire i czarny pieprz i ubijaj, aby połączyć.
Podawać w szklance z lodem z wódką, Aquavitem, tequilą lub ginem.