Heinz ® Classic Family Fajitas
Heinz ® Classic Family Fajitas wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 501 kalorii, 29g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jeśli masz sos chili, śmietanę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 22 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klasyczna Klopsik Rodzinny, Klasyczny Kurczak Fajitas, oraz Klasyczne Rodzinne Ciasta Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać połowę oleju na średnim ogniu.
Dodać cebulę, paprykę i połowę soli i pieprzu. Gotować, mieszając, przez 5 minut lub do miękkości. Rezerwa.
Dodaj pozostały olej do patelni. Pokruszyć w indyku, dodać czosnek, chili w proszku i pozostałą sól i pieprz.
Saute aż brązowy, o 5 protokół. Wymieszać połowę sosu chili i cały ketchup. Przynieś na wolnym ogniu.
Podawać mieszanki mięsne i warzywne z tortillami i miseczkami pozostałego sosu chili, sera, sałaty i śmietany, aby zrobić własne fajitas.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.