Heavenly Creme Filled Cupcakes

Heavenly Creme Filled Cupcakes
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj babeczek wypełnionych kremem niebiańskim. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 584 kalorie, 4G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka masła, słodko-gorzka czekolada, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki wypełnione kremem malinowym i zestaw startowy Pillsbury Funfetti, Niebiańskie Truskawki Wypełnione, oraz Babeczki Heavenly Surprise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dla babeczek: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Dokładnie spryskać 18 filiżanek muffin sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
3
Aby ciasto ciasto, połączyć mąkę, cukier granulowany i sól. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
W osobnym pojemniku połącz maślankę, sodę oczyszczoną, wanilię i jajka. Wymieszać do połączenia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
W rondlu roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Dodać kakao w proszku i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
7
Dodaj wrzącą wodę, pozostaw do pęcherzyków na kilka sekund, a następnie wyłącz ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
8
Wlać mieszaninę czekolady na mieszaninę mąki. Wymieszać kilka razy, aby ostygła czekolada.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
9
Wlać mieszaninę maślanki na wierzch i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
10
Filiżanki Muffin napełnij nieco ponad połowę (nie przepełniaj!).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
11
Piec przez 13 do 15 minut. Pozostawić do ostygnięcia przez 5 minut na patelni, a następnie wyjąć babeczki i pozostawić do całkowitego ostygnięcia na stojaku do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
12
Dla ganache: aby zrobić ganache, podgrzej krem i syrop kukurydziany na średnim ogniu. Czekoladę posiekać i dodać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Dodać wanilię do mieszanki śmietanowej, a następnie wlać mieszankę śmietanową na wierzch posiekanej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
14
Ubij razem, aż się stopią, będą gładkie i błyszczące. Pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
15
Do kremowego nadzienia: ubić masło i skrócić do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
16
Cukier puder i sól przesiać i dodawać partiami do mieszanki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
17
Dodać mleko, następnie wanilię, bijąc cały czas. Zeskrobać boki miski i ubijać, aż będą bardzo lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
18
Nadzienie wkładamy do woreczka z cieście wyposażonego w średni czubek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
19
Kiedy babeczki są całkowicie chłodne, włóż końcówkę torebki z ciastem do spodu babeczki i wypełnij nadzieniem śmietankowym. Kiedy babeczki są wypełnione, łyżka ganache tak, że całkowicie pokrywa każdą babeczkę lub zanurzyć płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
20
Niech ustawią przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn