Heart Healthy Cookbook Grillowany Halibut może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje $2.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 23G białka, oraz 13g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz Chili Jalapeno, mielony kminek, steki z miecznika i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zdrowe Serce Książka Kucharska Płatki Owsiane Jabłko, Serce Zdrowe Książka Kucharska Pszenica Jagoda Sałatka, oraz Zdrowe Serce Książka Kucharska Zupa Brokułowo-Serowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Jeśli steki rybne są duże, pokroić na 6 porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
Ryby
2
Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem salsy pomidorowo-awokado w płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Awokado
Pomidor
Zęby Przyrodzenia
3
Dodaj rybę; obróć do marynaty. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut, ale nie dłużej niż 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Ryby
4
Tymczasem w średniej misce wymieszaj wszystkie składniki salsy pomidorowo-awokado. Odstawić na bok, aż będzie gotowy do podania.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Usuń rybę z marynaty; zamów marynatę. Przykryć i grill ryby 4 do 5 cali od średniego ciepła 10 do 15 minut, szczotkowanie 2 lub 3 razy z marynaty i obracając raz, aż ryby płatki łatwo z widelcem. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.