Hawajski Chleb Bananowy

Hawajski Chleb Bananowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj hawajskiego chleba bananowego. Ten przepis służy 48 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 118 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sodę oczyszczoną, maślankę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Hawajski Chleb Bananowy, Hawajski Chleb Bananowo-Orzechowy, oraz Hawajski chleb i klon Banan pieczone francuskie tosty.

Instrukcje

1
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piekarnik rozgrzać do 177° . Smar DNA tylko 2 patelnie bochenkowe, 8 1 / 2x4 1/2x2 1/2 cala lub 1 patelnia bochenkowa, 9x5x3 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
3
W dużej misce wymieszać cukier i masło. Wymieszać jajka, aż dobrze się wymieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodać banany, maślankę i wanilię. Ubić trzepaczką do gładkości. Wymieszać z mąką, sodą oczyszczoną i solą tylko do zwilżenia. Wymieszać z orzechami i kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
BananBanan
KokosKokos
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OrzechyOrzechy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wlać do patelni.
6
Piec 8-calowe bochenki około 1 godziny, 9-calowy Bochenek około 1 1/4 godziny, lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Fajne 10 minut. Poluzuj boki bochenków z patelni; usuń z patelni i umieść górną stronę na stojaku z drutu. Ostudzić całkowicie, około 2 godzin, przed krojeniem. Owinąć szczelnie i przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 dni lub przechowywać w lodówce do 10 dni. Na
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
7
Piecz Mini-bochenki: smaruj dno tylko 10 miniaturowych patelni bochenkowych, 4 1/2x2 3 / 4x1 1/4 cala. Podzielić ciasto między patelnie (około 1/2 szklanki każda).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
8
Piec 30 do 35 minut. 10 mini-bochenków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn