Hawajska Zupa Wołowa

Hawajska Zupa Wołowa
Hawajska zupa Oxtail wymaga około 3 godziny i 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,54 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 76g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 643 kalorie. 1028 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Zima. Idź do sklepu i odebrać oxtails, skórowane, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa Wołowa, Obfita Zupa Wołowa, oraz Koreańska Zupa Wołowa.

Instrukcje

1
Parboil oxtails, wykończenie nadmiaru tłuszczu: doprowadzić duży garnek (5-quart), w połowie wypełnione wodą, do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj oxtails. Parboil na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
3
Odcedzić garnek. Oxtails opłukać w wodzie. Przyciąć oxtails z nadmiaru tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Oxtails dusić w wodzie z przyprawami przez 1 godzinę: powrót oxtails do garnka. Przykryj wodą o cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
OxtailOxtail
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj skórkę pomarańczową, anyż, imbir i sól. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu. Przykryć i niech gotować na wolnym ogniu przez godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1
Dodać orzeszki ziemne i dusić jeszcze przez 2-3 godziny, aż mięso wołowe będzie miękkie i spadnie z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek BlanszowanyCzosnek Blanszowany
OxtailOxtail
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2
Tłuszcz odtłuszczony: w tym momencie możesz albo odtłuścić tłuszcz z zupy i przejść do następnego kroku, lub pozwolić zupie ostygnąć i schłodzić ją przez noc w lodówce. Następnego dnia tłuszcz zestali się i będzie łatwy do wyciągnięcia z góry zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
3
Smaki będą również miał więcej szansę, aby wymieszać i być wchłaniane przez oxtails jeśli niech zupa siedzieć na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
4
Dodać płatki papryki chili, musztardy zieleni: doprowadzić zupę na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
5
Dodać płatki papryki chili i musztardy zieleni. Gotować przez 5 Więcej minut, lub do zieleni musztardy są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1
Podawać z dodatkiem posiekanej świeżej kolendry, zielonej cebuli i świeżo startego imbiru.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
2
Jeśli chcesz, możesz rozebrać mięso z kości przed podaniem. Wolimy mięso serwowane z kością, w takim przypadku będziesz chciał zapewnić miskę na kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn