Hawajska zupa Oxtail wymaga około 3 godziny i 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,54 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 76g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 643 kalorie. 1028 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Zima. Idź do sklepu i odebrać oxtails, skórowane, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa Wołowa, Obfita Zupa Wołowa, oraz Koreańska Zupa Wołowa.
Instrukcje
1
Parboil oxtails, wykończenie nadmiaru tłuszczu: doprowadzić duży garnek (5-quart), w połowie wypełnione wodą, do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodaj oxtails. Parboil na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
3
Odcedzić garnek. Oxtails opłukać w wodzie. Przyciąć oxtails z nadmiaru tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Oxtails dusić w wodzie z przyprawami przez 1 godzinę: powrót oxtails do garnka. Przykryj wodą o cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Oxtail
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Dodaj skórkę pomarańczową, anyż, imbir i sól. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu. Przykryć i niech gotować na wolnym ogniu przez godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
1
Dodać orzeszki ziemne i dusić jeszcze przez 2-3 godziny, aż mięso wołowe będzie miękkie i spadnie z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Oxtail
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Tłuszcz odtłuszczony: w tym momencie możesz albo odtłuścić tłuszcz z zupy i przejść do następnego kroku, lub pozwolić zupie ostygnąć i schłodzić ją przez noc w lodówce. Następnego dnia tłuszcz zestali się i będzie łatwy do wyciągnięcia z góry zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(dostosuj Według Własnego Gustu)
3
Smaki będą również miał więcej szansę, aby wymieszać i być wchłaniane przez oxtails jeśli niech zupa siedzieć na noc.
Dodać płatki papryki chili i musztardy zieleni. Gotować przez 5 Więcej minut, lub do zieleni musztardy są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielenina Musztardowa
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1
Podawać z dodatkiem posiekanej świeżej kolendry, zielonej cebuli i świeżo startego imbiru.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2
Jeśli chcesz, możesz rozebrać mięso z kości przed podaniem. Wolimy mięso serwowane z kością, w takim przypadku będziesz chciał zapewnić miskę na kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego