Hawaiian Brunch Pizza
Przepis hawajski Brunch Pizzan jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz bardzo wodę, jajka, kawałki ananasa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Brunch na dzień matki w stylu hawajskim # MomInParadise, Sos do zanurzania pizzy hawajskiej do Pizza Rolls®, oraz Brunch Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. Smarować 12-calową patelnię do pizzy.
Wymieszać Bisquick z gorącą wodą, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Naciśnij ciasto na patelni do pizzy, za pomocą palców posypane Bisquick; szczypta krawędzi do postaci 1/2-calowy obręcz.
Wymieszać śmietanę, sól cebulową i jajka; zalać skórką.
Warstw boczek, ser, ananas i papryka na mieszaninie jaj.
Piec około 25 minut lub do zestawu. Lekko ostudzić przed podaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto