Havarti z rzodkiewką i masłem ziołowym na bagietce

Havarti z rzodkiewką i masłem ziołowym na bagietce
Havarti z rzodkiewką i masłem ziołowym na bagietce wymaga mniej więcej 11 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 193 kalorie, 9g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5 i kosztuje 65 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka bagietki, sera havarti, rzodkiewki i masła ziołowego oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Masło rzodkiewkowe na opiekanej bagietce, Kanapki z ogoloną rzodkiewką z masłem ziołowym, oraz Kanapki z ogoloną rzodkiewką z masłem ziołowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Plastry bagietki rozprowadzić równomiernie z rzodkiewką i masłem ziołowym. Ser dzielimy równomiernie na maślane boki połówek bagietki i wciskamy zamknięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
2
Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużej żeliwnej lub nieprzywierającej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Miejsce kanapki na patelni, i zważyć z innym ciężkim patelni lub patelni. Gotować, naciskając na kanapki, przez 3 do 5 minut z każdej strony lub aż ser topi się i chleb jest złoty brąz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W11 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn