Hasz z wołowiny peklowanej
Corned Beef Hash wymaga około 3 godzin i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 271 kalorii , 32 g białka i 11 g tłuszczu . Za 2,02 dolara za porcję otrzymujesz śniadanie dla 30 osób. Jest ono dostarczane przez Foodnetwork. Mieszanka sosu worcestershire, cebuli, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewielu ludzi zrobiło ten przepis, a 3 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 80% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Podobne przepisy to Corned Beef Hash with Kale , Baked Corned Beef with Sauteed Cabbage and Baked New Potatoes i Corned Beef and Cabbage .
Instrukcje
Zobacz jak przygotować ten przepis.
Dodaj mostek do dużego garnka i zalej wodą.
Dodaj liście laurowe i dopraw solą i pieprzem do smaku. Gotuj mostek na średnio-niskim ogniu, aż będzie miękki.
Na średniej patelni, na średnim ogniu, rozgrzej cebulę, czosnek, tymianek, sos Worcestershire i sos paprykowy.
Smażyć, aż cebula zmięknie, około 5 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dodaj wino i mieszaj, aby odtłuścić patelnię.
Zagotuj duży garnek wody na średnim ogniu.
Dodaj ziemniaki i gotuj, aż będą miękkie.
W małej misce wymieszaj musztardę, sos Worcestershire i sos paprykowy.
Dodaj mostek, mieszankę ziemniaczaną i mieszankę musztardową do miski miksera stojącego z końcówką mieszającą. Miksuj, aż wołowina stanie się włóknista. Nie mieszaj za długo. Usuń nadmiar tłuszczu.
Podawać lub przechowywać w lodówce do późniejszego wykorzystania.