Hash Flanelowy Czerwony

Hash Flanelowy Czerwony
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawek? Czerwony flanelowy Hash może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 9g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i pieprzu, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hash Flanelowy Czerwony, Hash Flanelowy Czerwony, oraz Hash Flanelowy Czerwony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść słodkie i czerwone ziemniaki w dużym garnku i napełnij wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony ZiemniakCzerwony Ziemniak
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Umieścić garnek na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Gotować ziemniaki przez około 15 minut lub aż ziemniaki będą jeszcze lekko jędrne i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
4
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać olej i cebulę i smażyć przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
6
Dodaj ziemniaki do patelni i kontynuuj smażenie przez dodatkowe 7 do 10 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Wymieszać posiekany boczek, buraki i tymianek i smażyć przez 5 minut. Dostosuj przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
8
Na wierzch posypać świeżym tymiankiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia24
Magazyn