Hash Brown Zapiekanka do powolnej kuchenki jest bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Ta przystawka ma 181 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz śmietanę, paprykę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Slow Cooker Sausage, Hash Brown & Cheddar Zapiekanka Śniadaniowa, Kalafior Hash Browns Slow Cooker Zapiekanka śniadaniowa na # SundaySupper, oraz Tex-Mex Hash Brown Zapiekanka.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj śmietanę, śmietanę z zupy grzybowej, ser, cebulę, sól i pieprz. Stopniowo mieszać w Brązy hash aż równomiernie powlekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy Grzybowej
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Zalać wnętrze wolnej kuchenki sprayem do gotowania lub masłem. Łyżka mieszaniny hashbrown do powolnej kuchence. Przykryć i gotować na wysokiej przez 1 1/2 godziny, następnie zmniejszyć ogień do niskiego, i gotować przez dodatkowe 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku