Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 267 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka ciecierzycy, pieprz, marchew, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ragoût Warzywny, Jesienna Ragout Warzywna, oraz Halibut Z Warzywnym Ragoutem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać 1 łyżkę oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Połączyć squash i następne 5 składniki (squash przez czosnek), i smażyć przez 8 minut lub aż lekko rumiane, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Nóż Do Obierania
3
Dodać liście laurowe i 2 gałązki tymianku i wymieszać z pastą pomidorową. Wymieszać z mąką i winem, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować przez 5 minut. Wymieszać w bulionie i ciecierzycy. Przykryć i dusić 20 minut lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać 1/2 łyżeczki soli, pieprzu i posiekanej natki pietruszki. Odrzuć liście laurowe i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu