Harvest Pumpkin-Batony Przyprawowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Harvest Pumpkin-Spice Bars. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 49. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sodę oczyszczoną, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Bezglutenowe Pumpkin Spice Bary, Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze, oraz Batony Z Dyni Harvest dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. lekko nasmarować dno i boki 15x10x1-calowej patelni ze skróceniem. W dużej misce ubić jajka, cukier granulowany, olej i dynię, aż będzie gładka. Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, sodę oczyszczoną, sól, imbir i goździki. Wymieszać z rodzynkami.
Piec 25 do 30 minut lub do jasnobrązowego. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 2 godzin.
W średniej misce, beat twarożek, masło i wanilia z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż będzie gładka. Stopniowo ubijać w cukrze pudrze, 1 szklanka na raz, na małej prędkości, aż będzie gładka i smarowana.
Rozłóż lukier na batonach.
Posypać orzechami włoskimi. W przypadku prętów pokrój w 7 rzędów na 7 rzędów. Przechowywać w lodówce.