Harvest Pie

Harvest Pie
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 678 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mąkę, jajka, śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placek Maślany, Ciasto Wiśniowe, oraz Świeże Ciasto Z Jeżynami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°. umyć i przekłuć słodkie ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść na obramowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec od 1 godziny do 1 godziny 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i ostudzić do temperatury pokojowej, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Przetnij wzdłuż na pół; miarka do środka; Odrzuć Skórki. Rozgnieść słodkie ziemniaki, aż nie pozostaną żadne grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
6
Połącz suszoną żurawinę i gorącą wodę. Odstawić na bok, aż będzie gotowy do włożenia do streusel.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
WodaWoda
7
Obniż temperaturę piekarnika do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Rozwiń i umieść skorupę w nieczystym głębokim naczyniu 9-calowy szklany talerz ciasta. Zaciskane krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
9
Połącz pozostałe składniki skórki. Naciśnij na dole i około 1/2 cala w górę strony skorupy pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
10
Piec 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie na stojaku chłodzącym, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
12
Ubić wszystkie składniki nadzienia z wyjątkiem melasy, jajka, śmietana i słodkie ziemniaki razem w dużej misce z trzepaczką. Ubić w 1 1/2 szklanki puree słodkich ziemniaków, melasy i jaj. Beat in cream.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
MelasaMelasa
KremKrem
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Wlać mieszaninę do ostudzonej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
14
Umieść ciasto na środkowym stojaku piekarnika; umieść arkusz folii na stojaku poniżej ciasta w przypadku rozlania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
15
Piec około 40 minut lub do wypełnienia jest ustawiona wokół krawędzi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
16
Odcedzić żurawinę. Wymieszać pozostałe składniki streusel. Delikatnie posypać streusel wokół krawędzi Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
17
Piec przez dodatkowe 20 minut lub do zestawu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
18
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie na stojaku chłodzącym, około 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn