Harvest Minestrone

Harvest Minestrone
Harvest Minestrone może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.28 za porcję. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 8G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz pieprz, pomidor, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Jesienne Żniwa Minestrone, Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone, oraz Minestron.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj cebulę, marchew, i seler, i smażyć 6 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
3
Dodać pomidora i kolejne 7 składników (pomidor przez czosnek) i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 20 minut lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać brokuły, kapusta, zielenina, i makaron; przykryć i gotować 5 minut lub do makaronu jest zrobione. Wymieszać z szałwią i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BrokułyBrokuły
KapustaKapusta
CzosnekCzosnek
ZieloniZieloni
PomidorPomidor
MakaronyMakarony
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska

Wyposażenie

Składniki

0Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokrojona w kostkę, obrana Dynia maślana (ok. 1 Mała)pokrojona w kostkę, obrana Dynia maślana (ok. 1 Mała)454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefasola cannellini lub inna biała fasola, opłukana i osuszonafasola cannellini lub inna biała fasola, opłukana i osuszona2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1/4 cala grubości) po przekątnej pokrojonej marchewki(1/4 cala grubości) po przekątnej pokrojonej marchewki4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebrokuły lub kalafiorybrokuły lub kalafiory1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojony selercienko pokrojony seler1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniegotowany mały makaron z muszelkami lub makaron z łokciaminiegotowany mały makaron z muszelkami lub makaron z łokciami907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgebeztłuszczowy, mniej sodowy bulion z kurczakabeztłuszczowy, mniej sodowy bulion z kurczaka2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojona zielona kapustacienko pokrojona zielona kapusta4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojone warzywa collard (około 1/2 pęczek) lub jarmuż lub szpinakcienko pokrojone warzywa collard (około 1/2 pęczek) lub jarmuż lub szpinak11 łyżka suszonego oregano1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudrobno posiekana świeża lub 2 łyżeczki suszonej przetartej szałwiidrobno posiekana świeża lub 2 łyżeczki suszonej przetartej szałwii1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidor pokrojony w kostkępomidor pokrojony w kostkę4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegruby wędzony boczek pokrojony w kostkęgruby wędzony boczek pokrojony w kostkę2Batoniki toffi Heathdrobno posiekany świeży lub 3/4 łyżeczki suszonego tymiankudrobno posiekany świeży lub 3/4 łyżeczki suszonego tymianku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia65
Magazyn