Harvest Chicken & Vegetable Bake
Harvest Chicken & Vegetable Bake to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 247 kalorii, 28g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 26 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, seler, 1/4 szklanki Kraft pikantny włoski dressing i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Harvest Vegetable Bake, NIF ' s Fall Harvest Vegetable Bake, oraz Zupa warzywno-rosołowa z Quinoanem i boczkiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. wrzuć warzywa z dressingiem; łyżką do połowy naczynia do pieczenia 13x9 cali.
Piec 30 min., mieszając po 15 min. Płaszcz kurczaka z mieszanką powłoki zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Ułożyć kurczaka w jednej warstwie obok warzyw.
Posypać serem; piec dodatkowo 5 min. lub do czasu, aż kurczak zostanie ugotowany (170F) i warzywa będą miękkie.